Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Vreemd Beest On Tour

Vreemd Beest On Tour

Uitwisseling met Curaçao

Theatergroep Vreemd Beest ging On Tour! Van 22 tot 30 oktober 2011 stonden we op de planken van Teatro Luna Blou in Willemstad, Curaçao. Daar hebben we de succesvolle voorstelling "Het Testament van de Hond" 3 keer gespeeld. Een uniek project waar we met z'n allen al ruim een jaar aan gewerkt hebben. 

Workshops
Behalve voorstellingen hebben we ook workshops gegeven op scholen en in een weeshuis. Een enorme uitdaging waar we met de hele spelersgroep ontzettend veel plezier in hebben gehad. 

Het Testament van de Hond
Afgelopen jaar speelde Vreemd Beest de van origine Braziliaanse komedie "Het Testament van de Hond" maar lieft 14 keer in het Annatheater; 10 voorstellingen in januari en februari en nog eens 4 in de reprise van oktober. Met veelal uitverkochte zalen hebben we het Helmondse publiek getrakteerd op een avond vermaak. Niet voor niets dat juist deze voorstelling onderdeel is van ons avontuur op Curaçao. Ter ere van de uitwisseling heeft zelfs de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, de heer Sheldry Osepa, en de burgemeester van Helmond, Fons Jacobs, de voorstelling bezocht in het Annatheater. Een hele eer!
 Meer informatie vindt u ook in dit artikel op onze website.


Laatst gewijzigd op: 23-07-2017 12:02