Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kaarten bestellen voor:

"Lezing over “groeien in bewustwording” "


Lezing over “groeien in bewustwording”

Door ondernemer en spreker Erik Verhagen


Vrijdag 15 juli 2022

20:00 uur

Let op: deze voorstelling/activiteit is niet langer actueel!

Lezing over “groeien in bewustwording”

Sinds 15 jaar is Erik als bewust ondernemer, trainer, spreker, coach en schrijver bezig met het inspireren van mensen om hen te laten leven vanuit je eigen autonomie.

Hij schreef hierover een  aantal boeken, ontwikkelde diverse trainingen, organiseerde events en stond hierbij voor een divers publiek om mensen te vertellen over het vinden van je missie, het reizen van je hoofd naar je hart, het dicht bij je eigen gevoel blijven en hoe je als mens in deze spannende tijden dit ook concreet kunt leven. Nu is het tijd geworden om alle inzichten te gaan delen met een live publiek!

In een intieme setting wil Erik op deze avond mensen meenemen in de tijdsgeest waarin we terecht zijn gekomen. En wat dat met mensen doet. En hoe we hierin dicht bij onszelf kunnen blijven en hoe we hierin ook leiderschap kunnen tonen, voorbij alle rollen heen die we onszelf hebben “aangemeten” over de tijd heen.

Aangezien deze avond een eerste is in een hele serie die hij wil gaan neerzetten, is deze avond vooral bedoeld als try out om, samen in interactie met het publiek, samen een reis te gaan maken waardoor we allemaal een volgende stap kunnen zetten in het groeien naar meer bewustwording.

Heb je interesse om bij deze intieme avond aanwezig te zijn?

Kaartjes zijn te koop voor slechts € 9,95 inclusief BTW en zijn te koop via deze site:

www.erikverhagen.com/lezing

 Laatst gewijzigd op: 06-06-2022 15:36