Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kaarten bestellen voor:

"Het echte kerstverhaal - door Toneelgroep Vreemd Beest "


Het echte kerstverhaal - door Toneelgroep Vreemd Beest

In verband met de coronamaatregelen geannuleerd!


Zaterdag 18 december 2021

19:30 uur

Let op: deze voorstelling/activiteit is niet langer actueel!

Het echte kerstverhaal - door Toneelgroep Vreemd Beest

Het Echte Kerstverhaal zouden we voor 360 Helmondse kinderen spelen. Jammer genoeg hebben we samen met Cultuur Contact en de scholen, vanwege de nieuwe coronamaatregelen, deze voorstelling moeten afgelasten. 

Het is kerst. De koning voelt zich eenzaam en is ontevreden. Hij wil het échte kerstverhaal horen. Zijn hele hofhouding doet zijn best en vraagt zich af: "Wat is nou het echte kerstverhaal? Hilarische taferelen volgen tot er een onverwachte gast uit de hemel komt vallen!

Na het succes van “De Pagador” (een pareltje, volgens het Eindhovens Dagblad) speelde Toneelgroep Vreemd Beest in 2019 dit zelfgeschreven toneelstuk. Een traditie was begonnen om voor Kerst dit toneelstuk op de planken te brengen. Jammer genoeg konden we vorig jaar in verband met corona niet optreden.. Dit jaar pakken we extra uit. Bij Vreemd Beest zijn regie, decor, kostuums, licht en geluid in handen van professionals. en de acteurs zijn zeer ervaren amateurtoneelspelers. Kortom een onvergetelijke kerstervaring met inhoud en veel humor!

 

regie Laví­nia Freitas Vale Germano

toneelbeeld Vincent van Ojen

kostuums Birgit Romijn en Yvonne Westerhout

licht-geluidtechniek vrijwilligers Annatheater

grafische vormgeving Architectenbureau De Twee Snoeken, ’s Hertogenbosch

spel Spel: Maizie Beckschebe, Michel Coumans, Mariël Eerden, Dick Eleveld, Eva van Hemert, Rudy Janssen, Marjan Lambregts, Marlies Magermans, Marleen Sander en Annette van Soest, , 

 

informatie kaartverkoop 06-28104333

 

Dank!

Deze theaterproductie is mede tot stand gekomen dankzij de hulp van de vrijwilligers van het Annatheater, Architectenbureau De Twee Snoeken, de financiële steun van de gemeente Helmond, de Provincie Noord-Brabant en het Annatheater .

 Laatst gewijzigd op: 03-12-2021 21:11