Kaarten bestellen voor:

"Met de fles groot gebracht - Arjan Kleton"


Met de fles groot gebracht - Arjan Kleton


GEANNULEERD!

Zaterdag 26 september 2020

20:30 uur

Let op: deze voorstelling/activiteit is niet langer actueel!

Met de fles groot gebracht - Arjan Kleton

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk.

En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord ...

Maar weet jij het zelf nog?

“Cocktails & Comedy”.

Na het spelen van zijn voorstelling maakt Arjan zelf cocktails in de foyer.

Biografie:

Stand-up comedy stond al jaren op de bucketlist van Arjan Kleton, dus het moest er een keer van komen. Het bleef niet bij dat ene optreden, want dat smaakte naar meer. Met zijn kenmerkende enthousiasme zette Arjan meteen flinke stappen. Exact een jaar na zijn eerste optreden won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul, maar gewoon een hele leuke avond!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Arjan Kleton was te zien en horen bij SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Verder is Arjan regelmatig te horen op AllsportsRadio met zijn radiocolumn en hij treedt veel op in Comedy Café Amsterdam. Daar heeft hij zelfs zijn eigen show, “Cocktails & Comedy”. Een vrij-mi-bo comedyshow met Arjan Kleton zowel achter de bar als op het podium.

Momenteel speelt Arjan zijn debuut programma "Met de fles groot gebracht" in theaters door heel Nederland.

www.grappigezaken.nlLaatst gewijzigd op: 24-09-2020 12:58