Kaarten bestellen voor:

"THEATRALE CATWALK - 11:30 uur"


THEATRALE CATWALK - 11:30 uur


Show met Live catwalk

Zondag 13 september 2020

11:30 uur

Let op: deze voorstelling/activiteit is niet langer actueel!

THEATRALE CATWALK - 11:30 uur

THEATRALE CATWALK TOONT SCHILDERACHTIGE CREATIES

Label Landgoed: De ontwikkeling van een visioen naar een product van de tijdsgeest. 

 

Label Landgoed is een Kunstproject van Corry Smolders en Ineke van Doorn.

Zondag 13 september 2020 laten zij hun eerste show zien in het Annatheater in Helmond.

De show bestaat uit gefilmde fragmenten die worden verweven met een live catwalk. 

Daarin brengt Label landgoed een reis in beeld van een landvrouwe die op zoek is naar haar wortels. Zij reist en combineert elementen uit haar persoonlijke geschiedenis met elementen uit haar directe leefomgeving. Zo vormt zij de contouren van haar landgoed. 

Een bijzondere groep vrouwen reist mee met de landvrouwe. Zij zijn de modellen die de kleding dragen. Met de stoffen van textielfabrieken uit de buurt creƫren zij beweeglijke bergen. Zij halen het paard van stal en komen tot bloei in een kleurrijke eindronde. Tegen de achtergrond van straatjes, gangetjes, heggen, een park, een terras, een portretgalerij wordt het ontwerpproces van dit landgoed getoond. Deze show schetst een verloop van draagbare kleding via show kleding naar kleding waarin schilderijen zijn verwerkt. Elk kledingstuk is handgemaakt en uniek.

Label Landgoed legt met deze collectie de basis om op verder te bouwen. Het label blijft aardlagen aanboren om vanuit persoonlijke drijfveer verder te bouwen aan Landgoed.

U bent van harte uitgenodigd om de vers ontgonnen paden met ons te bewandelen en te genieten van een filmisch uitzicht. Na de show kunt u de kleding bekijken. De kleding wordt aangeboden ter verkoop.

Locatie: het Annatheater

Datum: zondag 13 september

Er zijn 4 shows van 30 minuten. Dit is de show van 11:30 u.

 Laatst gewijzigd op: 12-09-2020 09:56