Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kaarten bestellen voor:

"ERIK VERHAGEN PRESENTEERT: 'De roep van de ziel'"


ERIK VERHAGEN PRESENTEERT: 'De roep van de ziel'


Instroom vanaf 19:30 uur

Vrijdag 10 november 2023

20:00 uur

Let op: deze voorstelling/activiteit is niet langer actueel!

ERIK VERHAGEN PRESENTEERT: 'De roep van de ziel'

ERIK VERHAGEN PRESENTEERT
'De roep van de ziel

De instroom begint om 19.30 uur en het start om 20.00 uur.


Voel je ook hoe de tijd als nooit tevoren voorbij vliegt? Hoe je in de drukte van al je rollen en verantwoordelijkheden het echte plezier in het leven lijkt te missen? Ben je je bewust van dit gemis, maar weet je niet hoe je het tij kunt keren? Hoe je dit gevoel van vervulling kunt vasthouden, diep van binnen?

En besef je ook dat het leven zoveel meer kan zijn dan de zwaarte die de wereld soms met zich meebrengt? Verlang je naar een leven dat vanuit je hart en gevoel wordt geleefd? Dát is wat je voelt!

Vanuit mijn zielsmissie wil ik, Erik, je inspireren om volledig in VRIJHEID te leven. Los van opgelegde patronen, weg van systemen die ons niet langer dienen. Ik nodig je uit om voorbij je ego en beperkende gedachten te stappen en vanuit je diepste verlangens te leven!

Daarom nodig ik je uit voor een bijzondere avond, verspreid over verschillende locaties in Nederland en België: “De Roep van de Ziel”

.Laat je onderdompelen in een intieme en persoonlijke avond, waarin ik inzichten deel over de tijd waarin we leven. Ontvang praktische handvatten die je direct kunt toepassen in je eigen leven. Er is ruimte voor humor en af en toe gaan we de diepte in…

Ben jij er klaar voor om je horizon te verbreden? Kom en ontdek het zelf!Laatst gewijzigd op: 30-10-2023 19:33