Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gratis proefles Jeugdtheaterschool Annatheater vanaf 18 januari

Gratis proefles Jeugdtheaterschool Annatheater vanaf 18 januari

“Toneellessen leert mij hoe ik in sommige situaties in het echte leven kan omgaan, hoe ik ermee anders om zou kunnen gaan dan ik voorheen deed.” (Eva, 16 jaar)

“Wisselende rollen en snel ritme brengen toeschouwers She is the Man in Annatheater naar puntje van stoel.” (Recensie laatste theaterproductie door Ine van Hal in het Eindhovens Dagblad)

Vanuit de passie om met kinderen en jongeren te werken werd 17 jaar geleden Jeugdtheaterschool Annatheater opgericht. Al die jaren bieden we een gedegen lesprogramma waarin kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen. Docent is Lavínia Germano.

Speel je thuis weleens dat je een popster, een held of de baas van de wereld bent? Kom dan eens in het Annatheater toneelspelen! 

De lessen worden op woensdagen en donderdagen gegeven. 

Aanmeldingsformulier cursussen en proefles bij "'Zie ook" aan de rechterkant van deze pagina. Voor mobiele telefoons: naar beneden scrollen!

Voor meer informatie en prijzen: klik hier.

E-mail: laviniagermano@annatheater.nl

Tel. nr.: 06-44369288.

Kun je het cursusgeld niet betalen: neem contact op met stichting Leergeld. Als je niet in aanmerking komt voor Stichting Leergeld neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bezoek ook de pagina Jeugdtheaterschool op deze site. 

 

 


Laatst gewijzigd op: 09-05-2023 14:22