Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Theater voorstelling She is the Man

Theater voorstelling She is the Man

Van 8 tot en met 16 oktober te zien

Door Anna Producties en toneelgroep Vreemd Beest 

Voor iedereen vanaf 9 jaar!

Gemaakt door Yasemin Kevser

Elke jaar wordt er in het Annatheater een prachtig toneelstuk door jongeren gemaakt. Deze stukken staan al jaren bekend om hun hoge spelniveau en de vlotte, moderne stijl. Dit jaar werkt Anna Producties, de productiegroep van Jeugdtheaterschool Annatheater samen met toneelgroep Vreemd Beest, het huisgezelschap van het Annatheater en dat belooft een spectaculaire voorstelling te worden met acteurs tussen de 12 en 70 jaar!

She is the Man, (gebaseerd op de romantische komedie Driekoningenavond van Shakespeare), is een stuk over de liefde. Maar ook over verwarring over wie je zelf bent en wie degene is waar je op valt. Over meisjes die jongens worden, jongens die meisjes zijn, meisjes die op jongens vallen en mannen die op vrouwen vallen die zich verkleden als jongen. Personages worden overvallen door een verzengende liefde of juist door het gebrek er aan.

Eindhovens Dagblad over Anna Producties: "De spelers spreiden een enthousiasme en professionaliteit tentoon, die je als toeschouwer bijna hun jeugdigheid doet vergeten. De productie met toneelspel, zang en humor blijft boeien tot het einde.”

Eindhovens Dagblad over toneelgroep Vreemd Beest: “De Pagador door jubilerend Vreemd Beest een pareltje.”

regie: Lavínia Germano

toneelbeeld: Vincent van Ojen

spel: Stef Adriaans, Noémi van Asten, Maizie Beckschebe, Iza Boonen, Michel Coumans, Fleur Fransen, Bart de Groot, Teun Hermans, Babette van Leeuwen, Marlies Magermans, Marleen Sander en Pleun Verleg.

 

data: zaterdag 8, zondag 9, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022

tijden:  vrijdag en zaterdag: 20.00 uur, zondag: 15.00 uur

entree:  kinderen/jongeren tot 18 jaar € 8,00; volwassenen € 14,00

kaarten: zie pagina  programma

informatie kaartverkoop:  06-28104333

 


Laatst gewijzigd op: 27-09-2022 12:13