Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Aanbod Jeugdtheaterschool 2022/2023

Aanbod Jeugdtheaterschool 2022/2023

Kom een gratis proefles volgen vanaf 21 september!

“Op het toneel kan alles, hoe gek of ongeloofwaardig het ook is! Met de beste acteerprestatie, het mooiste decor en het prachtigste licht voel ik me een superster.” (Evi, 14 jaar)

"Wat is het elke keer weer leuk om een voorstelling bij te wonen. Dat doen jullie zo goed , het plezier spat er vanaf." (Niels, vader van Britt)

Vanuit de passie om met kinderen en jongeren te werken werd 17 jaar geleden Jeugdtheaterschool Annatheater opgericht. Al die jaren bieden we een gedegen lesprogramma waarin kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen. Docent is Lavínia Germano.

Speel je thuis weleens dat je een popster, een held of de baas van de wereld bent? Kom dan eens in het Annatheater toneelspelen! 

De lessen worden vanaf 21 september op woensdagen en donderdagen gegeven. 

Aanmelding: laviniagermano@annatheater.nl of bel: 06-44369288. Aanmeldingsformulier vindt u bij "'Zie ook" aan de rechterkant van deze pagina. Voor mobiele telefoons: naar beneden scrollen!

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Kun je het cursusgeld niet betalen: neem contact op met stichting Leergeld. Als je niet in aanmerking komt voor Stichting Leergeld neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bezoek ook de pagina Jeugdtheaterschool op deze site. 

 

 


Laatst gewijzigd op: 17-01-2023 09:47