Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Anna Producties speelt Assepoester

Anna Producties speelt Assepoester

Vijftien jaar Jeugdtheaterschool Annatheater

Een film van Yasemin Kevser. 

Assepoester is véél te lief. Petemoei vindt haar maar een doetje. Ze moet eens leren om voor zichzelf op te komen. De stiefmoeder en haar kinderen behandelen haar als oud vuil, zo gemeen als je alleen in de ergste toneelstukken ziet. Ze moet zich eens niet zo op de kop laten zitten en zelf iets doen... maar hoe?

In deze voorstelling is Assepoester geen meelijwekkend sprookjesfiguur, geen zwelgende jonkvrouw en geen hulpeloos prinsesje, maar een slimme meid die zichzelf beschermt. Door te dromen. Over een prins die haar zal meenemen. In onze versie zijn dit geen dromerige dromen, maar dromen vol kracht! Assepoester weet dat op een dag alles goed zal komen. Assepoester gaat af op wat haar hart haar ingeeft. Dromen geeft haar de innerlijke kracht die zorgt voor vertrouwen en maakt dat zij zich niet bij haar lot neerlegt.

Met dit meeslepende toneelstuk met liedjes vieren we het vijftien jarig bestaan van Jeugdtheaterschool Annatheater!

Een voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. 

 

Reacties op onze laatste voorstelling “Antigone”:

Joost van Neer, classicus: “Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk was: niet alleen van de bewerking van het stuk, maar ook van het spel. Professioneel en authentiek. Ook de belichting en het decor was heel goed. Prachtig!”

Bas Veldhuizen, adviseur bij Kunstloc Brabant: “Ik was van begin tot eind geboeid en werd zonder ook maar één hapering langs complexe politieke en familiaire verwikkelingen geleid. Een geweldige prestatie!”

 

spel: Bart de Groot, Babette van Leeuwen, Esmee Peters, Fleur Fransen, Jan Nacinovic, Jotta van Lieshout, Mosa Veldhuizen en Noémi van Asten

regie: Lavínia Freitas Vale Germano

regieassistentie: Jeanne Poulussen

toneelbeeld: Vincent van Ojen

kostuums: Birgit Romijn en Yvonne Westerhout

licht-geluidtechniek: Herman Eising en vrijwilligers Annatheater

zangcompositie en begeleiding: Nick Hurkmans

grafische vormgeving: Architectenbureau De Twee Snoeken, ’s Hertogenbosch

 

informatie kaartverkoop  06-28104333

 

Dank!

Deze theaterproductie is mede tot stand gekomen dankzij de hulp van de vrijwilligers van het Annatheater, Architectenbureau De Twee Snoeken, Stichting NKV-gebouw, Wethouder Van Deutekomstichting, Kringloopwinkel Helmond en het Annatheater. 

Volg ons op: facebook, instagram en twitter


Laatst gewijzigd op: 01-10-2021 11:10