Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Alweer het zesde reisverslag!

Alweer het zesde reisverslag!

Vrijdag 
Vroeg op voor de scholierenvoorstelling. Het was even spannend hoe de zaal zou reageren, maar ze zaten allemaal keurig klaar met schrijfblok en pen. Tijdens de voorstelling kregen we ontzettend leuke reacties. Vooral veel lachen en een enorm gekrijs bij de opkomst van de duivel. Voor ons een volle zaal met ongeveer 150 toeschouwers. Al met al een enorm succes voor publiek en spelers.

Het middagprogramma bestond vooral uit luieren en bijtanken voor de aller allerlaatste voorstelling van het Testament van de Hond, 's avonds in Luna Blou. Na een heerlijke maaltijd was deze laatste voorstelling wederom voor een enthousiast publiek. Hiermee was de 17e voorstelling een feit. Dit werd gevierd met een drankje en een dans in het Rif Fort.

Zaterdag
Voor de meesten van ons de laatste dag op Curaçao. Dus nog even genieten van een relaxed programma; de laatste inkopen en laatste souvenirs kopen. Als afsluiting een heerlijke lunch met de hele groep met uitzicht over de Caribische Zee. Ons zeer gewaardeerde Curaçao-comité gaf nog een toespraak en nog een presentje namens het Curaçao Tourist-bureau. De 'koude kant' van het gezelschap zong als dankjewel nog een dankliedje. Erg leuk! En nu wachten op het vliegveld om de reis terug te maken. Geeft ons de tijd om alle indrukken en ervaringen te overdenken en om nog lekker na te genieten!


Laatst gewijzigd op: 21-05-2020 18:59