Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Het vierde reisverslag

Het vierde reisverslag

woensdag

Woensdag
Onze dag is gestart met de ontbijtshow op een groot scherm, hier waren Lavínia en Jacinto te gast. Zij zijn 25 minuten aan het woord geweest en hebben alles over de voorstelling kunnen vertellen. Het schijnt dat dit op Aruba, Bonaire en Curaçao heel veel gekeken wordt. De achterblijvers zaten met een broodje en een kop koffie te genieten van de show. Adrian stond op de bar te filmen, dus ze zijn voor eeuwig vastgelegd. Hopelijk levert dit nog extra publiek op!
 
Daarna zijn Lavínia, Maaike, Petra, Marlies, Michel en Eveline naar een MBO school gegaan om daar twee workshops te geven. De scholieren waren met twee groepen samengevoegd, wat goed te zien was aan de schooluniformen. Na een afwachtende houding werden ze al gauw heel enthousiast, en konden ze leuke dingen laten zien. De gezamenlijke dans, die we ook laten zien in het stuk, was een erg leuke afsluiting van deze ochtend.
Villa Ruud (de bibliotheek van Willemstad) werd in de ochtend bezocht door Ruud, Ria, Hetty en Jacinto. Ruud heeft daar een lezing gegeven en hij bood leespromotiemateriaal aan voor jonge kinderen. Op deze manier hopen ze kinderen enthousiast te maken voor boeken en lezen. Dit werd goed ontvangen!
De rest van de groep had een vrije invulling; wandelen, naar het strand, winkelen, geld kopiëren, enz.
 
Het meest indrukwekkende van deze dag was het bezoek aan het weeshuis-internaat. Hier waren ongeveer 65 kinderen in 4 groepen ingedeeld om een workshop van een aantal spelers te volgen. Annette is bezig geweest met clownerie, Sladjana en Michel hebben gedanst en gezongen, Adrian heeft geïmproviseerd, Eveline heeft gedanst met jonge kinderen. Natuurlijk hebben de anderen van de groep geholpen en enthousiast meegedaan.
Na een gezamenlijke maaltijd zijn de groepen voor elkaar gaan optreden. Met pijn in ons hart namen we afscheid van deze kinderen. We hopen dat we ze een bijzondere dag hebben bezorgd.
 
En nu tijd voor een drankje! :)
Morgen moeten we al om half 9 in het theater zijn voor de generale repetitie. En dan is het ’s avonds zo ver… Onze première in Luna Blou, het theater hier in Willemstad.
 


Laatst gewijzigd op: 19-05-2012 12:04