Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Het tweede reisverslag

Het tweede reisverslag

maandag

Maandag
De dag is vandaag vroeg begonnen met een ritje in een toeristisch treintje. Met een enthousiaste gids hebben we een heel stuk van Willemstad gezien. We zijn geëindigd bij de Nederlandse ambassade, die nog de laatste verfbeurt kreeg voor de komst van onze koningin Beatrix. Zou ze naar onze voorstelling komen kijken? ;)
Daarna kregen we een lunch aangeboden door het toerisme bureau, in het oude marktgebouw.
 
Een aantal zijn weer gaan repeteren, in het toeristenbureau. Anderen hadden even tijd om aan het zwembad te gaan liggen. Helaas viel daarna het avondprogramma een beetje in het water. Er is een flinke storm met noodweer op komst! De geplande workshops gingen hierdoor niet door, omdat we bang waren niet meer in het hotel te kunnen slapen.
Het werd uiteindelijk een gezellige borrel met de directeur van Ennia (een verzekeringsmaatschappij; hij kwam ons een financiële bijdrage aanbieden) en een lokale toneelgroep. 
 
Zodadelijk gaan we nog weerwolven en het noodweer lijkt tot nu toe te bestaan uit een aantal regendruppels. Hier hadden we ons toch meer van voorgesteld…
 
Morgen gaan een aantal van onze groep naar het theater om daar de voorstelling (licht en decor) voor te bereiden. De groep hoopt op mooi weer, om aan het strand van Knipbaai te zonnen.
 

 


Laatst gewijzigd op: 19-05-2012 12:04