Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Vacature Social Media (vrijwilliger)

Vacature Social Media (vrijwilliger)

Het Annatheater bestaat al 20 jaar en is vooral bekend als Jeugdtheaterschool met een goede reputatie door de kwaliteit van de lessen en door de eigen producties. Daarnaast is het ook de thuisbasis voor de volwassenen theatergroep Vreemd Beest. Het theater heeft een vlakke vloer van 12 bij 12 vierkante meter en 96 zitplaatsen.

Digitale gastheer/vrouw

Social media zijn super belangrijk voor het Annatheater. Jij zorgt ervoor dat mensen weten wat we doen en zorgt voor ons gezicht naar buiten. Het is daarom ook belangrijk dat je een beetje een ‘Pietje Precies’ bent, want anders komen onze bezoekers op de verkeerde momenten naar het theater.

Wat vragen we van je?

Jij bent enthousiast en minimaal 16 jaar oud. Jij bent verantwoordelijk voor het bewerken en het plaatsen van content op onze social media kanalen. Teksten, foto’s en filmpjes worden aangeleverd, maar we staan er ook voor open als jij zelf wilt schrijven, fotograferen of filmpjes wilt maken. Uiteraard vind je social media leuk en heb je ervaring met posten, linken en eventueel vloggen en bloggen. Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar, maar dit varieert flink. In de zomervakantie is er nauwelijks werk, maar als er voorstellingen zijn, heb je meer dan 3 uur nodig. 

Wat bieden we je?

  • Je werkt samen in een gezellig team met de artistiek en zakelijk leider van het Annatheater. Het Annatheater heeft een warme en open cultuur. Er is veel aandacht voor elkaar.
  • Een vrijwilligersvergoeding. Ben jij 21 jaar of ouder? Dan ontvang je 5 euro per uur met een maximum van 190 euro per maand en 1900,- euro per jaar. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een vergoeding van 2,75 euro per uur tot een maximum van 190 euro per maand en 1900 euro per jaar.
  • We bieden aan dat je opleidingen kunt volgen, om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij zijn actief op

Vragen of direct solliciteren? Neem contact op met

Kim van Zwietering - 06 23 67 82 90 - productie@annatheater.nl


Laatst gewijzigd op: 14-07-2023 15:15