Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Anna Presenteert:

Anna Presenteert:

Op 3 en 4 juni 2023

Vanuit de passie om met kinderen en jongeren te werken werd 17 jaar geleden Jeugdtheaterschool Annatheater opgericht. We bieden een gedegen lesprogramma waarin kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen. 

Op 3 en 4 juni spelen leerlingen een toneelstuk bij het festival ”Anna Presenteert”, waarin ze laten zien wat ze kunnen na het volgen van een cursus acteren in het Annatheater. Kinderen en jongeren hebben een grote inbreng in de voorstelling doordat de tekst geschreven wordt vanuit de ideeën die de kinderen zelf inbrengen.  

De 3 kindergroepen spelen het sprookje “De Rattenvanger van Hamelen”, “Sterrenrood”, gebaseerd op een Suske en Wiske verhaal en “Vrouwen van Stavoren”, gebaseerd op een oude Friese sage. De jongerengroep speelt het sprookje “Belle en het Beest”.

‘Anna Producties’, de productiegroep van onze Jeugdtheaterschool, speelt samen met de toneelgroep ‘Vreemd Beest’, de toneelgroep van volwassenen van het Annatheater, enkele improvisatie scènes over generatie Z. Er zal speciaal voor ons een toneelstuk hierover geschreven worden. Deze voorstelling wordt vanaf 7 oktober 2023 vijf keer in het Annatheater gespeeld. Mis het niet!

Voor meer informatie en kaartjes klik hier

 


Laatst gewijzigd op: 13-05-2023 19:40