Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Toneelles Jeugdtheaterschool jongeren

Toneelles Jeugdtheaterschool jongeren

“Op het toneel kan alles, hoe gek of ongeloofwaardig het ook is! Met de beste acteerprestatie, het mooiste decor en het prachtigste licht voel ik me een superster.” (Evi, 14 jaar)
 

“Jij hebt mij meer dan alleen toneelspelen geleerd; dankzij jou kan ik beter voor een groep spreken, heb ik meer controle over mijn lichaam en kan ik mijn emoties beter laten zien” (Emma, 17 jaar)

Doel: In een groep waar vertrouwen centraal staat, werk je aan je acteervaardigheden. Je leert goed met je stem, je houding en je lichaam om te gaan. Je ontdekt nieuwe kanten van jezelf, en je leert je eigen ideeën op het podium vorm te geven. Door middel van intensieve lessen krijg je het vak acteren steeds meer onder de knie en ontdek je je sterke kanten!

Groep: 8 tot 15 jongeren.

“Toneelspelen is goed voor jongeren. Je schept met het toneelspelen een setting waarin ze kunnen leren met hun eigen emoties om te gaan. Daardoor krijgen ze ook inzicht in de emoties van anderen. Beter nog dan met sport of een chatbox.” (Onderzoekers van de universiteit van Illinois, NRC Handelsblad)

E-mail: laviniagermano@annatheater.nl

Tel. nr.: 06-44369288

Voor meer informatie en prijzen: klik hier

Kun je geen lesgeld betalen: Stichting Leergeld, tel. 0492-522828. Als je niet in aanmerking komt voor Stichting Leergeld neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Meld je aan voor een proefles:

Gegevens cursist

Geboortedatum: *

Gegevens ouders/verzorgers

Selecteer een optie: *
  
  
  
  
  
Op welke datum komt uw kind een proefles volgen?
 De aanmelding wordt verstuurd.
Error
 De aanmelding is succesvol verstuurd


Laatst gewijzigd op: 03-08-2023 18:33