Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Toneellessen, Acteerlessen, cursus toneelspelen in het Annatheater Helmond!

Toneellessen, Acteerlessen, cursus toneelspelen in het Annatheater Helmond!

Kom een gratis proefles volgen op Jeugdtheaterschool Annatheater

“Op het toneel kan alles, hoe gek of ongeloofwaardig het ook is! Met de beste acteerprestatie, het mooiste decor en het prachtigste licht voel ik me een superster.” (Evi, 14 jaar)

GRATIS PROEFLESSEN: Altijd al op de planken willen staan? Kom een gratis een proefles volgen! 

Aanmelden proefles: aanmelden kan via deze link óf neem contact op met laviniagermano@annatheater.nl of bel.: 06-44369288.  

Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook een heleboel. Jeugdtheaterschool Annatheater biedt al jaren een gedegen lesprogramma waarin kinderen en jongeren hun talenten ontwikkelen. Docent is Lavínia Germano.

CURSUSAANBOD 2022/2023: Voor meer informatie en prijzen klik hier.  Cursusgeld in termijnen betalen is mogelijk! Zie ook Stichting Leergeld. Enthousiast over de cursus maar is het cursusgeld voor u te hoog? Neem contact met ons op. 

“De productiegroep Anna Producties is een groep waar je hard kunt werken maar ook heel gezellig is. De balans tussen deze twee dingen vind ik heel fijn in de groep.” (Pepijn, 16 jaar)

AUDITIE "Anna Producties" op maandag 7 november! Ben jij gek op theater en niet van het podium weg te slaan? Wil jij graag meedoen in een theatervoorstelling? In deze groep krijg je de mogelijkheid om je talent te laten zien en te ontwikkelen. Dit jaar speelden we samen met toneelgroep “Vreemd Beest” de voorstelling “She’ is the Man” gebaseerd op het toneelstuk “Driekoningenavond van Shakespeare. Klik hier om de recensie van het Eindhovens Dagblad te lezen;

Aanmelden auditie: laviniagermano@annatheater.nl of bel.: 06-44369288

"Wat is het elke x weer leuk om een voorstelling bij te wonen. Dat doen jullie zo goed , het plezier spat er vanaf. " (Niels, vader van Britt)

Lessen seizoen 2022/2023
De lessen worden gegeven op woensdag en donderdag.

Woensdag: 
Kinderen 11 t/m 13 jaar: 16.30 tot 18.00 uur
Jongeren vanaf 13 jaar: 18.15 tot 19.45 uur

Donderdag:
Kinderen 6 t/m 10 jaar: 16.00 tot 17.00 uur
Kinderen gevorderden 8 t/m 12 jaar: 17.15 tot 18.45 uur
Productiegroep: 19.00 tot 21.00 uur

Onze Jeugdtheaterschool krijgt voor 2 jaar impulsgelden van de Provincie Noord Brabant. Daarmee kunnen we in het volgende seizoen behalve toneellessen ook stem- en bewegingslessen binnen onze cursussen aanbieden. 

Lovend artikel over onze Jeugdtheaterschool van John van der Sanden in MEST, hét online platform voor cultuur in Noord-Brabant. Klik hier om het artikel te lezen.

*Jeugdtheaterschool Annatheater heeft drie prijzen gewonnen op het Kicke Festival in Eindhoven 2019. Beste toneelstuk, beste acteur en "meest wakkere groep". We zijn erg trots op onze jonge toneelspelers! Klik hier voor het artikel en foto's.

 

Teaser She is the Man van 8 tot en met 16 oktober te zien! Voor kaartjes klik hier

Een film van Yasemin Kevser

 

In deze film spreken jongeren over onze Jeugdtheaterschool

Een film van Yasemin Kevser

 

Assepoester. Met deze voorstelling vierden we in 2021 het 15 - jarig bestaan van onze Jeugdtheaterschool. Citaat uit de recensie in het Eindhovens Dagblad: "De spelers spreiden een enthousiasme en professionaliteit tentoon, die je als toeschouwer bijna hun jeugdigheid doet vergeten. De productie met toneelspel, zang en grapjes blijft boeien tot aan het einde." Klik hier voor de recensie.

Een film van Yasemin Kevser

 

De voorstelling "Antigone" (2020) van onze productiegroep was een succes. In corona tijd zo'n goede voorstelling op de planken brengen was een prestatie van formaat. Zie hieronder de trailer van de voorstelling. En voor foto's en reacties klik hier

Een film van Marc Engel met muziek van Herman Eising. 

 

*En "Yvonne, Prinses van Bourgondië", de voorstelling van de productiegroep 2018/2019, was ontzettend goed.  Voor reacties van onder anderen theaterprofessionals klik hier.

Trailer" van ""Yvonne, Prinses van Bourgondië". 

Gemaakt door Marc Engel met muziek van Herman Eising.

 

Impressie van de laatste voorstelling "Yvonne Prinses van Bourgondië" op 29 december 2019

Gemaakt door Ton van den Berg

 

Teaser van "As You Like It", een toneelstuk van Shakespeare dat in 2018 door onze productiegroep gespeeld werd. En lees hier de lovende recensie in het ED. 

Gemaakt door Marc Engel.

 

*Zie reacties van theaterprofessionals op  Young Hearts, de voorstelling van de productiegroep 2016/2017. En zie hieronder de trailer van de voorstelling.

Gemaakt door Yasemin Kevser

 

Filmimpressie van het toneelstuk ''In de ban van Richard", (2016) dat zowel de publieks- als de vakjuryprijs gewonnen heeft op het Brabantse Theaterweekeind 2016.  Lees meer over deze prijs

Gemaakt door Yasemin Kevser

 

Filmimpressie van ''Sneeuwwitje", in april 2014 door onze productiegroep opgevoerd.

Gemaakt door Sonja van Ojen 

 

Lees hier het artikel van Nanda van Druenen, moeder van één van onze leerlingen.

 

Lees hier het artikel van Marije Gorris: Leerlingen Jeugdtheaterschool schitteren!


Laatst gewijzigd op: 31-10-2022 14:32